Ultima oră

Colonelul Iorga, ultima misiune

Doina Ganea
19 iul 2007 1037 vizualizări
Consilierul local al municipiului Focsani Gheorghe Iorga va fi inmormintat astazi la Cimitirul Nordic. Slujba de pomenire va fi oficiata la Biserica "Sapunari", incepind cu orele 10.00.

Trupul neinsufletit al colonelului (r) Gheorghe Iorga a fost adus ieri dupa-amiaza, in jurul orelor 15.00, in Focsani si a fost depus la Biserica "Sapunari" de linga Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia". Capela mica a Bisericii a fost neincapatoare pentru multimea persoanelor care au venit sa-si ia ramas bun de la colonelul Gheorghe Iorga. La capatiiul sau au fost depuse aseara jerbe si coroane de flori in semn de omagiu si pretuire din partea familiei, prietenilor, cunoscutilor si colegilor din Armata sau a celor din Consiliul Local Focsani. Ca o premonitie, in urma cu aproape doua luni, familia Iorga si-a achizitionat doua locuri de veci la Cimitirul Nordic. Consilierul local independent Gheorghe Iorga a fost implicat pe 26 iunie intr-un groaznic accident rutier produs pe soseaua E 85 intre localitatile Pufesti si Calimanesti. Fostul sef al Centrului Militar Zonal, in virsta de 61 ani, s-a stins din viata in dimineata zilei de luni, dupa ce in urma cu trei saptamini fusese victima unui accident rutier. In timp ce se intorcea, la volanul masinii sale (o Dacia Logan), de la Brasov, unde il lasase pe ginerele sau, acesta a pierdut controlul volanului si a lovit un cap de pod, din motive ramase deocamdata necunoscute. Colonelul Gheorghe Iorga a suferit rani grave si a fost dus la Spitalul Militar Central Bucuresti, unde a si decedat. Bravul soldat va pleca astazi in ultima sa misiune de pe pamint, alaturindu-se ostirii Domnului. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.