Ultima oră

Au cazut cu masina in canal

Dan Chiriac
18 iul 2007 678 vizualizări
Un barbat din comuna Tifesti si cei patru tineri pe care ii luase in masina, "la ocazie", au vazut moartea cu ochii, ieri dimineata, pe soseaua Vrancei

Un barbat din Tifesti si patru tineri luati la ocazie au vazut moartea cu ochii pe soseaua Vrancei

Ionel Tigarus, 31 ani, aflat la volanul unei Dacii a tras de volan dreapta si s-a oprit cu masina sub un pod, intr-un canal. "In timp ce se deplasa pe directia Bolotesti - Focsani, conducatorul auto nu a respectat distanta regulamentara fata de autoturismul din fata, a incercat sa evite impactul cu autoturismul aflat in fata sa, a tras de volan dreapta, a parasit partea carosabila si s-a oprit sub un pod", a spus agentul sef Sorin Tutoveanu, de la Serviciul Politiei Rutiere. De fapt, soferul nu a respectat distanta fata de autoturismul din fata, un Jeep Land Cruiser, care frinase pentru a nu se ciocni cu un camion care iesea in drumul national. "Conducatorul camionului care iesea din zona lucrarilor ce se efectueaza pe Soseaua Vrancei a incercat sa intre pe sosea, l-am claxonat, dar in acelasi timp am frinat. Cel cu Dacia era mult in spatele meu, dupa cum se vede dupa urmele de frinare, s-a speriat cred, avea si ceva viteza, a frinat si apoi l-am observat ca s-a dus in dreapta, in sant", ne-a spus soferul Land Cruiser-ului. La fata locului a sosit si familia soferului din Tifesti, tatal acestuia plingind dupa autoturism. "Aoleu, unde s-au dus banii mei!", tipa barbatul, care s-a linistit putin abia dupa ce a aflat ca fiul sau nu are rani grave. Sotia lui Ionel Tigarus a povestit ca sotul sau se grabea spre Focsani cind a avut loc accidentul. "Am fost aseara la Urgente ca i-a fost cam rau si nu avea asigurare de sanatate. Azi a plecat in graba spre Focsani pentru asigurare, pentru ca la 11.00 se inchidea. Cred ca nu i-a tinut frina, pentru ca mergea greu, abia la a doua-treia pedala se frina", a spus Gina Tigarus. La fata locului au ajuns si echipajele de la Descarcerare si Ambulanta, victimele fiind scoase din autoturism si apoi transportate la spital. Din fericire, atit conducatorul auto, cit si cei patru tineri luati la ocazie au scapat doar cu rani usoare, nefiind nevoie de internare. Conducatorul camionului si al Jeep-ului au fost testati cu etilotestul, dar rezultatul a fost zero in ambele cazuri. Politistii rutieri atrag atentia conducatorilor auto sa nu mai faca taximetrie pirat si sa evite luarea la ocazie a persoanelor de pe marginea drumului. "Ii avertizam pe soferi sa nu ia persoane la ocazie, pentru ca in cazul producerii unor accidente, cum a fost cazul celui de ieri, vor trebui sa raspunda si pentru ranirea pasagerilor luati la ocazie", au avertizat politistii rutieri (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.