Ultima oră

UPC extinde reteaua de internet si telefonie

Camelia Stănilă
18 iul 2007 685 vizualizări
Abonatii televiziunii prin cablu din Golesti beneficiaza de curind si de serviciile de internet si telefonie ale companiei, urmatorii pe lista fiind abonatii din Cimpineanca. Potrivit oficialilor companiei UPC, pentru ca cei 1.350 abonati din Golesti sa aiba acces la aceste servicii s-au facut investitii de 50.000 de euro.

"Din luna martie, cind am lansat oficial serviciul de telefonie in Focsani, am investit peste 700.000 de euro in modernizarea si extinderea retelei. Dupa lansarea internetului si telefoniei in Golesti, urmeaza sa sa lansam noi servicii in Cimpineanca, unde, in acest moment, avem 900 de clienti", a declarat Stefan Arghiroiu, coordonator marketing si vinzari Focsani, in cadrul UPC Romania. UPC ofera 4 tipuri de abonamente de internet, acces nelimitat, cu viteza de download de la 768 Kbps la 6 Mbps. Clientii pot opta si pentru doua pachete combinate, care includ internet si telefonie, la preturi speciale de 40 lei, respectiv 70 lei/ luna. Pachetul Familia include Internet Light cu 1,5 Mbps vietza de download si Telefonie Plus cu minute gratuite si nelimitate in orice retea fixa, in afara orelor de virf, in timp ce Pachetul Activ contine Internet Standard cu viteza de 3 Mbps si Telefonie Ultra cu minute nelimitate, gratuite pe tot parcursul zilei. "UPC Romania este primul operator de telefonie care a lansat, in luna iunie 2007, convorbiri nelimitate in orice retea de telefonie fixa nationala. De asemenea, compania ofera cea mai mare viteza de acces la internet pentru segmentul rezidential, prin abonamentul Ultra, cu viteza de download de 6 Mbps", sustin oficialii companiei UPC. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.