Ultima oră

Marele premiu la Loto ramine in joc

Camelia Stănilă
16 iul 2007 701 vizualizări
Marele premiu de 4 milioane de euro al Loteriei Romăne la 6/49, cel mai mare din acest an, nu a fost cistigat nici saptamina aceasta.

Nici un jucator nu a ghicit cele sase numere extrase ieri: 36, 41, 44, 46, 48 si 10. Dupa 10 saptamini fara un cistigator la categoria I, reportul a urcat la 12,17 milioane de lei. Asta si dupa ce conducerea Loteriei a decis sa suplimenteze fondurile de cistig cu inca 500.000 de lei, pentru aceasta saptamina. Tragerile speciale vor continua pina la finele acestei luni, prima categorie fiind suplimentata saptaminal. De la inceputul acestui an, premiul marele premiu la 6/49 a fost cistigat de doar 4 ori. Dupa extragerea de ieri, la categoria a II-a exista doar 7 cistigatori, care vor primi peste 76.540 de lei. La categoria a III-a, 526 de romani vor primi cite 1.527 lei. La jocul Noroc, numarul extras -3913927 nu s-a regasit pe nici un bilet, astfel ca reportul la categoria I a urcat la 323.574 lei. Si la categoria a II-a s-a acumulat un premiu de 442.268 lei, in timp ce la categoria a III-a au existat 4 cistigatori, care vor primi peste 12 mii lei fiecare. La N^3 s-a acumulat un report si mai mare, de 638.387 lei, in timp ce la N-3 premiul este de 117.304 lei. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.