Ultima oră

Barbatul din Ruginesti, lasat sa moara in strada

Dan Chiriac
14 iul 2007 814 vizualizări
Gheorghe Slavu a picat, joi seara, prada furiei unui consatean in timpul unei banale dispute u autorul, care si-a omorit in bataie victima, nu a putut vorbi jumatate de zi cu politistii, atit era de beat

Prima ipoteza a anchetatorilor in cazul barbatului omorit joi seara la Ruginesti s-a confirmat. Gheorghe Slavu, 51 ani, a fost omorit de tovarasul sau de pahar, pe fondul consumului de alcool si a unui conflict spontan. Ionel Cirnaru, 39 ani, a fost identificat ca fiind cel care l-a omorit in bataie pe partenerul sau de sprit. Acesta a reusit sa le dea procurorilor prima declaratie in legatura cu cele intimplate abia ieri la prinz, din cauza starii de ebrietate in care se afla. Pe numele lui Ionel Cirnaru a fost emisa o propunere de arestare preventiva pentru savirsirea infractiunii de omor calificat. Joi seara, politistii adjudeni au fost anuntati despre faptul ca in satul Anghelesti, pe drumul comunal, se afla un barbat cazut la pamint, iar pe fata prezinta urme de violenta. La fata locului a sosit imediat Ambulanta, insa personalul medical nu a putut face altceva decit sa constate decesul acestuia. Cercetarile au stabilit ca persoana decedata este Gheorghe Slavu, 52 ani, din Anghelesti. "La fata locului s-a deplasat echipa operativa, primele cercetari relevind faptul ca in jurul orei 17.00, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si al unui conflict spontan, barbatul a fost lovit cu pumnii si picioarele in locuinta sa. Imediat dupa agresiune, acesta a fost scos din locuinta, tirit in drum in timp ce inca mai traia si lasat acolo. La scurt timp a fost gasit mort", a spus comisarul Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al IJP Vrancea. Identificarea autorului nu a fost foarte grea, in conditiile in care alaturi de cei doi a mai fost prezent un localnic. Acesta a baut cot la cot cu victima si agresorul, dar s-a dat la o parte cind a inceput bataia. Mai mult, principalul suspect in acest caz a fost vazut de un alt martor in timp ce cara trupul barbatului din casa pe strada. "Principalul suspect este un cioban, cunoscut cu antecedente penale, din aceeasi localitate cu victima", mai spune comisarul Mariana Apostol. Ionel Cirnaru a fost retinut pe baza de ordonanta de urgenta abia in cursul zilei de ieri pentru ca nimeni nu a putut discuta cu acesta pina ieri in jurul prinzului, cind si-a revenit din betie. Dupa spusele sale, barbatul a baut doi litri de vin si un sfert de litru de tuica. In aceeasi situatie s-a aflat si martorul cheie al tragediei, tovarasul de pahar al celor doi, care s-a dat la o parte cind a vazut ce se intimpla. "Victima a fost lovita cu pumnii si picioarele pina a decedat. Scena cind corpul barbatului a fost tirit din casa in strada a fost vazuta de un alt localnic, care a povestit cele intimplate. Urmeaza a-l audia atit pe principalul suspect, cit si pe cel care a consumat alcool cu victima si agresorul. Pe numele celui acuzat de omor vom emite o propunere de arestare preventiva", ne-a spus si prim-procurorul Ion Lefter. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.