Ultima oră

Vrincenii au reclamat calitatea frigului la OPC

Iulia Crețu
10 iul 2007 656 vizualizări
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor au fost asaltati luna trecuta de reclamatii primite de la cetateni in ceea ce priveste buna functionare a frigiderelor, congelatoarelor si a aparatelor de aer conditionat, care au suferit din pricina caniculei

Canicula a stricat frigiderele, congelatoarele si aparatele de aer conditionat ale mai multor vrinceni. Vrincenii s-au plins de calitatea frigului furnizat de aparatele electrocasnice, acestea fiind cel mai probabil date peste cap de temperaturile care au "fiert" Vrancea. Oamenii au fost nemultumiti pentru ca li s-a stricat mincarea in frigider si pentru ca sufrageria, desi modernizata cu aer conditionat, era ca o sauna. De asemenea, la Protectia Consumatorului au ajuns si plingeri ale cetatenilor care au cerut firmelor producatoare sau distribuitoare remedierea deficientelor aparute sau intirzieri ale service-ului. Numai de la inceputul acestei luni au fost inlocuite sau reparate produse in valoare de 2.900 lei. De asemenea, in vizorul inspectorilor de la Protectia Consumatorului au intrat si operatorii economici. "Inspectorii O.J.P.C. au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de 39.800 RON la operatorii economici care au incalcat prevederile legilor in vigoare privind protectia, sanatatea si securitatea consumatorilor. In cadrul actiunilor au fost depistate produse cu abateri in valoare de 12.349 RON, abaterile au vizat in special comercializarea de produse alimentare etichetate neconform", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre de OJPC Vrancea. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.