Ultima oră

Sensuri giratorii la surdo-muti si Obor

Doina Ganea
9 iul 2007 876 vizualizări
Decebal Bacinschi vrea sa suplimenteze creditul realizat anul trecut pentru reabilitarea strazilor cu inca 20 de milioane lei

Primarul Decebal Bacinschi a confirmat ca in aceasta perioada se vor continua lucrarile de reabilitare la 24 de strazi si doua bulevarde din Focsani, Republicii si Cuza Voda. Edilul sef a anuntat ca in urmatoarele doua saptamini vor incepe lucrarile si pe Bulevardul Independentei. Pe aceasta principala artera vor fi refacute si trotuarele, prin montarea de pavele. Valoarea lucrarilor de pina acum se ridica la peste 3 milioane de lei. Municipalitatea se plinge insa ca nu a reusit sa ia legatura cu firma care lucreaza la DN 2D, pentru stabilirea unui grafic de lucrari si pe Bulevardul Marasesti. Primarul municipiului a spus ca la intersectiile strazii Marasesti cu bulevardele Cuza Voda si Independentei vor fi amenajate sensuri giratorii. Decebal Bacinschi argumenteaza ca prefera sensuri giratorii pentru ca asa a vazut in strainatate. In acest context, edilul a precizat ca lucrarile de reabilitare sint in grafic. "Incercam sa rezolvam si toate problemele de retele subterane la strazile aflate in reabilitare. Valoarea lucrarilor executate pina acum este de 3,042 milioane lei", a declarat Decebal Bacinschi. Din graficul lucrarilor de refacere a strazilor, primarul a anuntat ca in cel mult doua saptamini vor intra in reparatii si strazile Dionysos si Antrepozite. Aici vor fi realizate lucrari pentru preluarea traficului greu din zona de nord, nord "" est a Focsaniului. Se pare ca imprumutul de 50 de milioane de lei realizat anul trecut a fost insuficient din moment ce primul gospodar al municipiului doreste sa suplimenteze creditul bancar realizat anul trecut pentru reabilitarea strazilor cu inca 20 de milioane lei. "Primaria nu va cheltui foarte multi bani in conditiile in care incepind de anul viitor nu va mai fi nevoita sa plateasca subventia la caldura de 200 de miliarde de lei vechi. Daca domnii consilieri vor aproba, vom suplimenta, pina la sfirsitul anului, imprumutul la 600 -700 miliarde de lei vechi din aceste obligatiuni municipale", a mai precizat Decebal Bacinschi. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.