Ultima oră

Accidente in lant la sfirsit de saptamina

Dan Chiriac
9 iul 2007 1022 vizualizări
Politistii Serviciului Rutier nu au avut parte de un sfirsit de saptamina prea linistit, pe soselele din judet producindu-se mai multe evenimente nedorite.

Doua dintre incidentele rutiere au avut drept protagonisti conducatori de ciclomotoare si mopede

Doua persoane au fost ranite grav, iar altele au scapat doar cu rani usoare, din accidentele care au avut loc. Vineri dupa-amiaza, in Focsani, Gheorghe Lefter, 49 ani, din comuna Milcovul, in timp ce se deplasa cu bicicleta, din cauza neatentiei si a consumului de alcool, a patruns pe contrasens, unde s-a lovit de un autoturism Dacia, care era oprit la o trecere pentru pietoni. Biciclistul a fost ranit usor. In noaptea de vineri spre simbata, pe raza comunei Suraia, Catalin Florea, 26 ani, din localitate, in timp ce conducea o combina agricola marca Dominator Class, s-a angajat in depasirea unui autoturism parcat si a patruns pe contrasens. Chiar in acel moment, din sens opus venea cu un ciclomotor Silviu Croitoru, 26 ani, din Suraia, care a intrat in coliziune cu partea stinga a utilajului agricol ce se intorcea de la seceris. Tinarul a fost ranit grav in urma impactului. Incidentele din trafic nu s-au oprit aici. Simbata, in Focsani, Adrian Nicolau, 50 ani, din Focsani, in timp ce se deplasa cu un moped marca Piaggio, pe fondul neatentiei la efectuarea unui viraj, a intrat in coliziune cu un Fiat, condus regulamentar de focsaneanul Ciprian Bocu. Colizunea a dus la ranirea usoara a conducatorului motocicletei. Viorel Lungu, 54 ani, din Focsani, inginer la Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Vrancea, ramine in continuare internat in spital, dupa ce vineri dimineata a intrat cu Dacia institutiei sub un camion, in comuna Reghiu, si a suferit multiple fracturi si traumatisme. (Dan CHIRIAC


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.