Ultima oră

Taloanele ajung in doua saptamini

Cristina Palade
7 iul 2007 626 vizualizări
Presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) a anuntat ca mult asteptatele taloane pentru inceperea programului national privind evaluarea starii de sanatate a populatiei in asistenta medicala primara vor ajunge la cetateni in cel mult doua saptamini.

De mentionat este faptul ca doar acele persoane care sint nascute in luna iulie vor primi aceste scrisori personalizate si taloanele mult asteptate in aceasta perioada, restul urmind sa le primeasca pina la sfirsitul anului. In vederea trimiterii acestor taloane, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a incheiat un contract cu Compania Nationala "Imprimeria Nationala SA" si cu Posta Romana. Persoanele care nu vor fi gasite la domiciliu de catre factorul postal vor primi un aviz de instiintare prin care sint invitate la sediul oficiului postal de care apartin pentru a-si ridica personal trimiterile. "Persoanele care din diferite motive nu vor intra in posesia taloanelor securizate se vor adresa CNAS", se arata intr-un comunicat de presa de la Posta Romana. Pentru buna desfasurare a programului, CAS a tiparit si va distribui celor 162 de medici din judet, care sint in relatie contractuala cu CJAS, brosuri informative. Medicii vor intra in posesia lor cind vor veni la sediu pentru a face raportarile lunare."Am inceput distributia unor pachete continind scrisoarea si brosuri de informare catre medicii de familie. Sint informatii cu privire la pasii legali pe care trebuie sa-i indeplineasca medicii de familie. Aceste pachete se vor distribui gratuit, de catre casele de asigurari de sanatate, medicilor de familie", ne-a declarat Mihai Copaci. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.