Ultima oră

La tribunal se mai citeaza si ... mortii

Cristi Irimia
6 iul 2007 793 vizualizări
Ieri la Tribunalul Vrancea, intr-un proces de fond funciar, a figurat pe listele de sedinta un fost pensionar focsanean, Titi Bacalu, decedat in conditii suspecte inca din data de 20 mai a. c. Bacalu a fost citat alaturi de-o ruda de-a sa, ambii facind recurs impotriva unei sentinte a Judecatoriei Panciu.

Ziarul de Vrancea a relatat pe 1 mai a. c. cazul lui Titi Bacalu, acesta acuzind o fata bisericeasca din Buzau, Nicu Turcu, ca ar fi falsificat o chitanta prin care si-a putut pastra un teren de 2.000 de metri patrati situat in comuna Straoane. Revenind la moartea lui Bacalu, aceasta s-a produs in conditii neelucidate inca. Trupul batrinului a fost gasit in zona pasarelei Vilcele, intr-o groapa de 3 - 4 metri adincime. Alaturi, s-au gasit lucrurile sale si nelipsita bicicleta. Initial, politistii nu au stiut despre cine este vorba, pentru ca Bacalu nu avea acte la el. Intirzierea stabilirii identitatii batrinului, gasit cu urme de lovituri pe corp, posibil de la o agresiune sau de la o eventuala cadere, ar putea fi cauza citarii sale la procesul aflat acum pe rolul tribunalului. Cum, insa, fiica batrinului a plecat din tara in Statele Unite ale Americii, dupa tragedia parintelui sau, speta va fi inchisa de magistrati, iar cei 2.000 de metri patrati revendicati vor ramine cel mai probabil in stapinirea preotului Nicu Turcu. (Cristi IRIMIA


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.