Ultima oră

Cum au fost programate procesele la tribunal

Cristi Irimia
6 iul 2007 1677 vizualizări
Ziarul de Vrancea va prezinta in rindurile urmatoare programul activitatii de judecata la Tribunalul Vrancea, pentru fiecare din zilele saptaminii, avind in vedere ca de la 1 iulie s-a intrat in vacanta judecatoreasca.

Martea sint doar procese comerciale si de contencios, iar joia cele in materie civila Astfel, in materie civila, dosarele au fost programate doar pentru ziua de joia, iar in materie comerciala si de contencios administrativ - fiscal numai martea. In materie penala, sedintele de judecata au loc in fiecare zi de luni, insa pina pe 16 iulie si dupa 27 august. Tot in materie penala se mai tin sedinte in fiecare zi de miercuri, pina pe 25 iulie si dupa 5 septembrie. In fine, in zilele de vineri vor avea loc procese penale insa doar incepind cu 10 august. Cauzele urgente, cum ar fi propunerile de arestare preventiva sau propunerile pentru prelungirea arestarii dispuse in cursul urmaririi penale, se judeca in fiecare zi a saptaminii, inclusiv simbata si duminica. In alta ordine de idei, la Judecatoria Focsani s-a schimbat denumirea completelor de judecata, pentru fiecare zi a saptaminii si in functie de ramura de drept aferenta, in conformitate cu cerintele programului de impartire aleatorie a dosarelor (Ecris). Spre exemplu, justitiabilii care stiau ca au proces lunea, la completul C1, trebuie sa caute acum completul C1 F1 (Civil ^ Fond Funciar). Cei care isi stiau procesul martea, la completul C3, trebuie sa caute acum completul C8 M2 (Civil ^ Minori si Familie). Completul C3 din fiecare zi de vineri a fost desfiintat. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.