Ultima oră

Unde fugim in week-end

Valentin Muscă
6 iul 2007 661 vizualizări
Spectacol de teatru la Marasesti In cadrul stagiunii teatrale marasestene, trupa Teatrului Muncipal "Mr. Gh. Pastia" va juca astazi la Casa de Cultura "Emanoil Petrut" pentru publicul de pe malul Siretului, de la orele19:00. De aceasta data spectacolul va fi o surpriza pentru iubitorii teatrului, care au din luna mai la Casa de Cultura o "Cafenea teatrala", singura de acest fel din judet. Inainte si dupa piesa de teatru, cafeneau este spatiul ideal pentru a discuta pe marginea spectacolului, mai ales ca printre vorbitori participa si actorii. (V. M.)

Badaranii la Teatrul Municipal

Dupa ce vineri va aduce un pic de lumina in sufletul cenusiu al locuitorilor din Marasesti, duminica artistii Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia" vor juca pentru "Zilele Focsanilor". De la orele 19:00 va incepe un extraordinar spectacol de gala in care actorii focsaneni vor pune in scena una din cele mai de succes piese jucate vreodata la Focsani, "Badaranii" de Carlo Goldoni, in regia lui Adrian Damian. Din distributie fac parte Aniela Petreanu, Bianca Alexandra Cristea, Mihail Spiridonescu, Bianca Cristea, Adrian Radulescu, Sorin Francu, Paula Grosu, Alina Aluculesei, Florin Rusu, Valentin Cotiga, Vlad Mihu. (V. M.)

"Regatul cerului" la Odobesti

Pentru acest weekend (vineri, simbata si duminica), la Sala de Cinema a Casei de Cultură "C. C. Giurescu" Odobesti va rula filmul pentru copii "Regatul cerului", peliculă regizată de Ridley Scott, cel care a realizat cunoscutul film "Gladiatorul". Subiectul filmului este povestea unui tinar in timpul cruciadelor. In rolurile principale: Orlando Bloom si Eva Green. Proiectiile incep de la orele 15:00, 17:00 si 19:00. Pretul unui bilet este de 2 lei. (V. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.