Ultima oră

Astazi debuteaza Zilele Focsaniului

Doina Ganea
5 iul 2007 1319 vizualizări
Manifestarile dedicate "Zilelor municipiului Focsani" debuteaza astazi, de la ora 18.00, cu un recital folcloric al Ansamblului Folcloric "Tara Vrancei" in Piata Unirii.

Focsanenii sint invitati la distractie de astazi si pina pe 8 iunie

La orele 19.30 urmeaza un program de recitaluri ale solistilor de muzica populara Mioara Velicu si Aurel Tamas. Pe scena din Piata Uniri vor evolua pina la inchiderea programului primei zile de distractii Lavinai (ex. Spicy), Trident si Morandi. Toate spectacolele din aceste zile vor fi prezentate de Octavian Ursulescu. Ziua de miine va debuta in jurul orei 09.00 cu un concurs de judo la Clubul Sportiv Unirea. Cei care prefera discutiile culte si o scurta incursiune in topul marilor nume ale Vrancei pot asista la un simpozion dedicat celor 145 de ani de la desfiintarea hotarului de pe Milcov dintre Moldova si Tara Romaneasca. Simpozionul va avea loc in sala de sedinte a Consiliului Local Focsani. De asemenea, de ziua orasului, municipalitatea va rasplati cu diplome si premii rezultatele deosebite obtinute de elevii si sportivii vrinceni. La sala Ateneului Popular "Mr. Gh. Pastia" va avea loc, incepind cu orele 15.30, festivitatea de premiere a sportivilor si olimpicilor focsaneni. In holul Ateneului va fi deschisa, la orele 15.30, o expozitie tematica intitulata "Creativitate si expresie plastica", iar in jurul orelor 16.00 va incepe la Sala Polivalenta un meci de baschet pentru baieti. Cea de a doua seara a sarbatorii de pe Milcov se va incheia cu un spectacol oferit de Andra, HI-Q, Elena de la Mandinga si Voltaj. Tot in cursul zilei de vineri va avea loc deschiderea celei de-a IV a editii a expozitiei florale "Simfonia Florilor" in Sala Tara Vrancei. Tot acolo in jurul orelor 20.00 va avea loc si manifestarea intitulata "Intilnirea virstelor de aur", moment in care 40 de cupluri de focsaneni care au implinit 50 de ani de casnicie vor primi o diploma de fidelitate si un premiu in valoare de 500 lei. Pe toata durata "Festivalului Berii" si a "Zilelor municipiului Focsani", Inspectoratul de Jandarmi Judetean participa la asigurarea masurilor de ordine publica, atit in zona Pietei Unirii cit si in zonele adiacente, precum si pe timpul concertelor. Zilnic in asigurarea masurilor de ordine publica vor fi angrenati 40 de jandarmi, constituiti in patrule de ordine publica si cordoane de ordine, dupa cum arata un comunicat de presa al Jandarmeriei. (D. GANEA)


CASETA


B-dul Unirii, inchis patru zile


Cu prilejul sarbatoririi Zilelor Focsaniului organizata in perioada 5-8 iulie Bulevardul Unirii va fi inchis traficului rutier de joi pina luni dimineata. Acestea va insemna un adevarat chin pentru soferii care circula prin Focsani, care deja au restrictii de circulatie pe 24 de strazi din muncipiu, din cauza lucrarilor de reabilitare. Municipalitatea a stabilit ca intreruperea pe Bulevardul Unirii se va realiza pe segmentul cuprins intre intersectia cu Strada Unirea Principatelor si intersectia cu Strada Stefan cel Mare. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.