Ultima oră

Copii, hoti de motoscutere

Dan Chiriac
4 iul 2007 667 vizualizări
Dupa ce, de-a lungul timpului, adolescentii din Odobesti au spart magazine, apartamente sau au furat biciclete, mai nou, acestia s-au reorientat.

Acestia nu pot fi urmariti penal deoarece nu au implinit 14 ani

Trei baieti, cu virstele de pina la 14 ani, au sustras in citeva zile trei motoscutere din cartierul Unirea, chiar in zilele dinaintea Referendumului din 19 mai, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Marius Florin C., Dumitru R. si Iulian S. sareau gardul caselor victimelor, se ascundeau si apoi asteptau sa se lase intunericul, iar proprietarii sa adoarma. Dupa ce au furat motoscuterele din curtile lui Miclea Moclea si Macovei Paius, cei trei au fost vazuti in momentul in care ieseau pe poarta familiei Nedelcu cu un alt motoscuter. Minorii au fost urmariti de catre un vecin si prinsi de un echipaj de politie alertat de acesta. Pina acum a fost recuperat doar ultimul motoscuter sustras, in timp ce celalalte doua au deja alti proprietari, unul dintre acestea fiind vindut in Obor pentru suma de 1.000 lei. Politistii continua cercetarile in acest caz pentru identificarea celor care au cumparat motoscuterele furate la pret de chilipir. Virsta frageda a celor trei ii impiedica pe anchetatori sa ia masuri impotriva lor, stiut fiind faptul ca urmarirea penala in cazul minorilor se poate face numai dupa implinirea virstei de 14 ani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.