Ultima oră

De la gunoi uman la jigodie pesedisa

Dan Chiriac
4 iul 2007 2728 vizualizări
Ion Micu spune ca asa zisele amenintari au constat intr-un simplu schimb de replici u "Esti un gunoi uman" a fost raspunsul lui Ion Micu, dupa ce Marcel Vidreanu l-ar fi numit "jigodie pesedista"

Ion Micu, baiatul primarului din comuna Vidra, sustine ca acuzatiile care ii sint aduse de Marcel Vidreanu, presedintele Sindicatului Taranilor "Propact" din Vidra, sint exagerate. In apararea sa, Ion Micu detine si o inregistrare a unei convorbiri telefonice intre cei doi in care Marcel Vidreanu ar recunoaste ca nu a fost amenintat duminica seara. "Acuzatiile vin pe fondul unor interese din trecut, pentru ca nu am acceptat propunerile de afaceri pe care mi le-a facut. In aceste conditii, acesta incearca de fiecare data sa ma atace. Duminica seara, a izbucnit un scandal intre dinsul si o alta persoana, legat de o datorie de 70 lei (700.000 lei vechi - n.r.), pe care un fost angajat al unei societati din Vidra ar fi avut-o la magazinul lui Vidreanu. De mentionat ca acesta nu a prezentat nimic veridic, ci doar un caietel, prin care dorea sa dovedeasca ca are de recuperat cei 700.000 lei", spune Ion Micu. Acesta recunoaste ca a avut un schimb de replici cu Marcel Vidreanu, dar ca incidentul s-a terminat foarte repede. "I-am dat telefonul prietenului meu, Savin Gheorghe, aflat in curtea lui Vidreanu, moment in care Vidreanu m-a luat de umar si m-a dat afara din curte spunindu-mi: «Iesi afara, jigodie pesedista». I-am replicat si i-am zis ca nu discut cu «gunoaiele umane», dupa care am plecat din curte", precizeaza baiatul primarului din comuna Vidra. Acesta a dorit sa mentioneze si cine sint cei doi cetateni moldoveni care, dupa spusele lui Vidreanu, l-ar fi bagat in sperieti. "De precizat ca cei doi cetateni moldoveni «de dimensiuni impresioante» sint oameni care sint veniti in Romania de multi ani si fac munca cinstita. Unul este administrator la o societate din localitate, iar celalalt este medic legist. De precizat ca in curte, unde s-a intimplat incidentul, era si agentul de politie Viorel Oancea care a vazut intreaga scena", mai spune Ion Micu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.