Ultima oră

Oferta tentanta de la UPC

Doina Ganea
3 iul 2007 3392 vizualizări
HBO si UPC Romania lanseaza in aceasta vara o oferta tentanta pentru toti clientii din Focsani, fie ca au deja HBO sau intentioneaza sa se aboneze la MAXPAK. Pachetul MAXPAK, oferit clientilor UPC, contine programele de filme: HBO, Cinemax si HBO Comedy. UPC Romania este singura companie de comunicatii prin cablu care ofera pachetul de filme MAXPAK.

HBO si UPC lanseaza in Focsani pachetul MAXPAK, cu 3 canale premium de filme

Clientii UPC care nu au inca HBO si doresc sa se aboneze la MAXPAK pina la 31 august vor primi cadou vizionare gratuita in luna conectarii, precum si in luna urmatoare. Toti clientii UPC care au deja HBO vor viziona de-acum inainte 3 canale premium de filme, la pretul unuia singur. UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra deserveste prin retele ei, peste 1.400.000 clienti din aproximativ 200 orase. Pentru cei care sint tentati, HBO este un canal de filme premium, cu o grila unica, alcatuita din programe neintrerupte de publicitate, care satisface gusturile variate ale fiecarui membru al familiei. Iata citeva dintre cele mai tari titluri pe care le puteti viziona daca aveti pachetul MAXPAK: Piratii din Caraibe - Cufarul mortului, Elektra, Distractie cu Dick si Jane, Pantera Roz, Marele Gatsby, Cry Baby, The Blues Brothers, Mumia revine etc. Nu trebuie ratate nici serialele originale HBO - Anturaj, Extras, Dragoste Mare, Ierburi sau alte seriale de exceptie - Studio 60, Razboiul de acasa, Gasca de la IT etc. (Doina GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.