Ultima oră

Poetul Gheorghe Neagu s-a tamponat cu un TIR

Dan Chiriac
29 iun 2007 1269 vizualizări
Acesta a scapat cu o sperietura groaznica, dupa ce masina de mare tonaj a derapat din cauza ploii, pe E 85. Alte cinci persoane, dintre care patru copii, aflate intr-o alta masina, au ajuns la spital

Poetul Gheorghe Neagu, in virsta de 58 ani, a vazut moartea cu ochii ieri dupa-amiaza, dupa ce soferul moldovean a unui TIR a derapat si a intrat pe contrasens. Accidentul a avut loc la putin timp dupa orele 14.00, chiar in timpul furtunii, pe soseaua E 85, in apropierea comunei Dumbraveni. "Pe o ploaie torentiala, Igor Flocea, 34 ani, din Chisinau, in timp ce conducea TIR-ul, pe directia Rm. Sarat - Focsani, nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil umed, a derapat si a intrat pe contrasens unde a intrat in coliziune cu cele doua autoturisme, Cielo si Dacia, ambele conduse regulamentar din sens opus", a spus subinspectorul Sorin Porosnicu, de la Serviciul Politiei Rutiere. De fapt, TIR-ul a intrat pe contrasens, a ocupat ambele benzi de mers si s-a oprit in santul plin cu apa de pe marginea drumului. In traiectoria sa, TIR-ul a lovit si cele doua autoturisme. "Veneam de la Rm. Sarat, unde am cautat niste sponsori pentru revista. Am vazut TIR-ul pe toata soseaua si m-am gindit sa intru in sant, ca sa evit impactul. Dar nu am mai avut unde, ca si santul il ocupase tot TIR-ul! Am scapat fara rani, dar din Dacie am vazut ca sint doua fetite ranite mai serios", a spus Gheorghe Neagu imediat dupa accident. Mioara Dogaru, 44 ani, din Focsani, conducatoarea Daciei, a ajuns la spital si a fost diagnosticata cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic si contuzie la sold si antebrat. Alina C., 18 ani, din Focsani, pasagera tot in Dacie, a fost dusa de asemenea la Spitalul Judetean cu traumatism cranio-cerebral. Andra C., 10 ani, Madalina L., 3 ani, si Alina L., 12 ani, aflate in Dacie, au suferit rani minore, insa au fost internate in spital pentru investigatii medicale. "Femeia si cele patru fetite vor ramine internate cel putin o zi, pentru supraveghere medicala si efectuarea de analize si radiografii", a spus Alina Pelin, purtatorul de cuvint al Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon". Scriitorul Gheorghe Neagu face parte si din lumea presei vrincene, acesta fiind de-a lungul vremii redactor si director la mai multe publicatii, cea mai cunoscuta dintre acestea fiind Jurnalul de Vrancea. Gheorghe Neagu este, de asemenea, presedintele Asociatiei Culturale "Duiliu Zamfirescu".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.