Ultima oră

Cascada a scos trupul adolescentului inecat

Dan Chiriac
28 iun 2007 875 vizualizări
Cadavrul adolescentului inecat in Cascada Putnei la sfirsitul saptaminii trecute a fost scos la suprafata. Ieri dimineata, tatal lui Sorin Perianu, tinarul de 17 ani din Braila, luat de apelele Putnei, care a stat de veghe inca de duminica la Cascada Putnei, a observat ca trupul baiatului a iesit partial la suprafata.

Parintele a cerut imediat ajutorul pompierilor, dar in pina la urma, trupul a intrat din nou la fundul viltorii. "Ulterior, in jurul orelor 15.00, la suprafata au iesit hainele baiatului, slipul si maieul, dupa care, pompierii de la Panciu au reusit, cu ajutorul cangilor, sa scoata cadavrul la suprafata apei. Trupul acestuia a fost infipt intre stinci datorita fortei apei", a declarat lt. col. Jenica Lazar, purtatorul de cuvint al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Adolescentul inecat se afla in excursie cu un grup de elevi in tabara Galaciuc. Acesta a parasit tabara cu alti doi colegi, fara stirea profesorului insotitor, imadiat dupa cazare, s-a aruncat in apa la cascada Putnei si, din cauza curentilor puternici, a fost dus printre stinci si nu a mai reusit sa iasa la mal. "Parca cineva l-a chemat acolo", spuneau ieri rudele nefericitului adolescent. O ancheta in acest caz a fost demarata si pe linie de invatamint, dat fiind ca Sorin Perianu se afla intr-o tabara organizata. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.