Ultima oră

Pescar vrincean prins la braconaj in Mures

Dan Chiriac
28 iun 2007 587 vizualizări
Un barbat din orasul Marasesti a dat de furca jandarmilor mureseni dupa ce a fost prins in timp ce pescuia ilegal in apele lacului Toldal.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mures, a fost identificat Nicolae H., 44 ani, caruia i-au fost intocmite actele premergatoare pentru savirsirea infractiunilor de furt de peste din amenajari piscicole si de detinere a uneltelor de pescuit din plasa monofilament. Jandarmii din orasul Reghin l-au urmarit pe vrincean in noaptea de marti spre miercuri. Pina la momentul prinderii, barbatul a reusit sa pescuiasca cu ajutorul unei barci si a trei plase monofilament, a caror detinere este interzisa de lege, nu mai putin de 80 de kilograme de peste, in valoare de 500 lei. Actiunea a avut loc dupa ce jandarmii mureseni au primit informatia ca un barbat a introdus in apele lacului mai multe plase de pescuit si s-au deplasat in zona lacului, cu doua patrule. "In urma unei pinde prelungite, pina la ora 3.30, jandarmii au depistat o masina pe malul lacului, dar in momentul in care prima patrula s-a apropiat de masina, soferul acesteia s-a urcat la volan incercind sa fuga. S-a pornit in urmarire, barbatul fiind blocat la scurt timp de cea de-a doua patrula", se arata in comunicatul de presa al Jandarmeriei Mures. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.