Ultima oră

Au sosit bonurile pentru Euro 200

Camelia Stănilă
23 iun 2007 631 vizualizări
Elevii care au solicitat ajutorul financiar in valoare de 200 de euro isi pot cumpara calculatoarele pina la sfirsitul lunii august

Bonurile valorice au ajuns deja la Inspectoratul Scolar, astfel ca directorii de scoli pot veni deja sa le ridice si sa le distribuie celor 734 de elevi beneficiari, existenti anul acesta in Vrancea. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, eliberarea bonurilor valorice se face pina pe 1 august, achizitia propriu-zisa putindu-se realiza intre 26 iunie - 31 august. Copiile dupa facturi si procesele verbale de predare-primire vor fi depuse la ISJ in perioada 26 iunie - 20 septembrie, pentru ca decontarea bonurilor sa se faca intre 16 iulie - 25 octombrie. Tichetele de 200 de euro pot fi utilizate doar pentru achizitionarea unui computer cu o configuratie minima: procesor 1,6 GHz, 128 MB RAM si 40 GB hard-disk si software de baza. In anii trecuti au existat destule cazuri in care bonurile valorice s-au intors neconsumate la ISJ, din cauza ca beneficiarii nu au avut la dispozitie diferenta de bani pentru a putea achizitiona calculatorul. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.