Ultima oră

Masinile defecte au fost scoase din trafic

Dan Chiriac
22 iun 2007 758 vizualizări
Politistii de la Serviciul Rutier au efectuat ieri o actiune de amploare pentru depistarea soferilor care nu acorda prioritate de trecere pietonilor si a celor care conduc autoturisme cu grave defectiuni tehnice.

In cadrul raziei desfasurate pe DN 2 si pe bulevardele din oras, politistii au aplicat zeci de sanctiuni. Soferii care nu au cedat trecerea pietonilor la marcajele regulamentare au ramas fara permise de conducere pentru 30 de zile si, totodata, vor fi nevoiti sa plateasca amenzi consistente. Conducatorii auto care au circulat cu autoturismele cu defectiuni tehnice li s-au intocmit procese verbale de contraventie. "Cei carora li s-au retinut certificatele de inmatriculare vor fi nevoiti sa se prezinte la Registrul Auto Roman dupa ce isi repara autoturismele. De aici li se va elibera un document care atesta ca autoturismul este apt sa circule pe drumurile publice. Abia dupa aceea vor putea sa iasa din nou in trafic cu aceste autoturisme", a spus subcomisarul Daniel Fatu, seful Politiei Rutiere Vrancea. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.