Ultima oră

Jeepul Jandarmeriei, implicat in accident

Cristina Palade
21 iun 2007 967 vizualizări
Una dintre masinile Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Vrancea a fost implicata aseara intr-un accident la intersectia Bd. Unirii cu Str. 1 Decembrie 1918. Jeepul Jandarmeriei a acrosat un autovehicul marca Skoda Octavia de culoare argintie, cu numarul de inmatriculare B 11669, condus de focsaneanul Costica Rosu, de 38 de ani, pe care l-a proiectat apoi intr-un semafor.

In urma impactului, autovehiculul Jandarmeriei, condus de catre Georgel Druta, de 31 de ani, a fost avariat destul de serios in partea din fata. Pasagera din dreapta, aflata in Skoda, a fost proiectata cu capul in parbrizul masinii, necesitind transportarea de urgenta la spital. Martorii oculari sustin ca masina jandarmilor venea cu viteza si avea sirenele pornite cind a intrat in intersectie. Inspectorii de la Politia Rutiera i-au supus pe ambii soferi probei cu alcooltestul, luind ca martori persoanele aflate de fata. Aparatul a indicat alcoolemie zero in ambele cazuri. "Conducatorul autovehicolului marca Subaru a intrat fara sa se asigure pe contrasens, pe culoarea rosie a semaforului, venind dinspre Bulevardul Bucuresti, si a lovit autovehiculul marca Skoda care venea de pe strada Anghel Saligny. In urma impactului a rezultat accidentarea usoara a doua persoane, cite una din fiecare autovehicul. Cadrele de jandarmi se intorceau dintr-o misiune. S-a stabilit ca nici unul din cei doi soferi nu era sub influenta bauturilor alcoolice", ne-a declarat inspectorul principal Adrian Ciuperca din cadrul Politiei Rutiere. Ca urmare a accidentului, unul dintre semafoarele suspendate din intersectie a fost distrus. La fata locului au putut fi vazuti primarul Odobestiului, Daniel Nicolas, si consilierul judetean PSD Vasile Melinte, acestia fiind, cel mai probabil, apropiati ai soferului care a condus Skoda Octavia. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.