Ultima oră

Dosarul Prunache, vacanta pina la toamna

Doina Ganea
21 iun 2007 611 vizualizări
Procesul in care afaceristul Corneliu Prunache este inculpat in dosarul privind constructia sediului Casei Judetene de Asigurari de Sanatate a fost aminat pina la toamna.

Instanta a aminat judecarea cauzei la termenul din 14 septembrie 2007, pentru cind se va repeta procedura de citare cu partea civila Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, cu mentiunea aplicarii stampilei institutiei respective pe citatie. Aceasta deoarece de la inceputul anului si pina acum CNAS nu s-a sinchisit sa trimita nici un reprezentant in instanta, desi este partea pagubita. La termenul de ieri, dintre toate partile citate in dosar, respectiv partile responsabile civilmente - Aispa Stars SA prin lichidatorii Cascont si AsistCont, n-a fost prezent decit aparatorul lui Corneliu Prunache. Acesta a depus o dovada din partea unui expert care va realiza un raport "combinat" privitor la o serie de aspecte contabile si de constructii la care a facut referire in proces, controversatul om de afaceri. Corneliu Prunache este acuzat de procurorii DNA ca a prejudiciat Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate cu 650.000 RON (6,5 miliarde lei vechi), prin savirsirea infractiunilor de complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata si continuata, fals si uz de fals, toate legate de constructia noului sediu al CJAS. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.