Ultima oră

Bilete de odihna pentru 877 de bugetari

Roxana Furdui
19 iun 2007 977 vizualizări
Bugetarii vrinceni au primit pentru sezonul estival din acest an doar 877 de bilete de odihna, care vor fi impartite astazi, de la ora 12.00, cu prilejul unei intilniri a conducerii Directiei Muncii cu membrii celor mai importante confederatii sindicale

Din totalul biletelor, 768 sint destinate sejururilor la mare si restul de 109 bilete pentru alte statiuni din tara, dupa cum a precizat Catalin Pogorevici, purtatorul de cuvint al Directiei de Munca si Protectie Sociala Vrancea. In perioada iunie - septembrie vrincenii vor putea pleca 10 zile in concediu achizitionind bilete cu preturi subventionate de stat, cuprinse intre 469 si 800 lei de persoana. Salariatul bugetar va plati 50% din valoarea biletului, iar pentru copilul personalului bugetar vor trebui platiti 25% din valoarea biletului. Valorificarea acestor bilete se va face in conformitate cu prevederile Ordinului nr. 377/2007 al Ministrului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse. Pentru anul 2007 nu vor mai fi suplimentari de bilete, in afara celor deja transmise, dupa cum au precizat autoritatile din domeniu. "Totusi, biletele nerepartizate, pentu solicitari exceptionale sau pentru echilibrarea repartitiilor la nivelul judetului, se vor distribui beneficiarilor, intre judete, doar prin intermediul Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale", a precizat Catalin Pogorevici. Biletele de odihna se ridica de la sediul Directiei Muncii cu minim cinci zile calendaristice inainte de inceputul sejurului, in caz contrar acestea urmind a fi redistribuite altor solicitanti, potrivit cererilor depuse. (R. FURDUI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.