Ultima oră

Thalida ne reprezinta la Mamaia copiilor

Camelia Stănilă
16 iun 2007 947 vizualizări
Ea va urca de doua ori pe scena festivalului, atit ca solist, cit si ca membru al grupului vocal "Athenaeum"

Thalida, micuta cintareata de 9 ani din Focsani, va reprezenta judetul la Festivalul National de Creatie si Interpretare "Mamaia Copiilor" la categoria 8-10 ani, in perioada 2-8 iulie. Pentru a ajunge aici, Thalida a muncit foarte mult la interpretarea piesei "Ruga pentru pacea lumii" (compozitor Cornel Fugaru) impreuna cu profesoara Aurelia Vaida, insa a lucrat si la prezenta scenica si coregrafie cu actrita Paula Grosu. Pentru a ajunge la Mamaia, Thalida a trecut de o preselectie la Bacau, unde din sute de copii au ramas in competitiei doar 62, dupa care a ajuns la Bucuresti, unde au fost selectati cei mai buni 9 participanti. Trebuie spus ca Thalida va urca de doua ori pe scena festivalului "Mamaia copiilor", atit ca solista, cit si ca membra a grupului vocal "Athenaeum", la sectiunea Grupuri Show. "Sint foarte incintata ca voi fi prezenta de doua ori in cadrul Festivalului «Mamaia copiilor». Voi face totul ca sa obtin rezultate foarte bune. Vreau sa-i multumesc mamei mele, care este in permanenta alaturi de mine si ma sustine in tot ceea ce fac. Sfaturi pretioase am primit si de la maestrul Marius Teicu", ne-a spus cu mindrie Thalida. Micuta s-a remarcat recent si in cadrul festivalului "Florile dragostei", desfasurat intre 31 mai - 1 iunie la Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia" Focsani. Cintareata a obtinut premiul I cu o piesa foarte dificila, "Don Juan din Popa Nan", a compozitorului Florentin Delmar, piesa cu care ar fi dorit sa urce si pe scena de la Mamaia. De asemenea, Thalida a fost selectionata si pentru emisiunea "Vreau sa fiu mare vedeta" de pe Antena 1, in urma unui casting la care au participat sute de copii din toata tara. Desi dedica foarte mult timp pregatirii muzicale, Thalida nu a lasat la o parte nici invatatura, ea terminind printre primii acest an scolar. Micuta artista e foarte buna la romana si matematica si se mindreste cu diploma obtinuta la concursul "Micul matematician" si cu locul I la Concursul national de limba romana "EchiGAL". Thalida a obtinut si diploma de merit dupa ce a finalizat cursurile Liceului de Muzica si Arte Plastice "Gh. Tattarescu", dar si pe cele ale Scolii de Canto a compozitorului Viorel Gavrila si regizorului Marcela Timiras.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.