Ultima oră

Triplu salt cu masina pe bulevardul Bucuresti

Dan Chiriac
12 iun 2007 1818 vizualizări
Un autoturism Chevrolet s-a rasturnat ieri pe bulevardul Bucuresti, dupa ce femeia care se afla la volan a incercat sa evite impactul cu o alta masina din trafic.

Unul dintre soferi s-a suparat pe presa

Politistii spun ca accidentul s-a petrecut dupa ce un Peugeot a intors fara sa se asigure. "In timp ce se

deplasa din directia Sud- Centru, Doinita Dobrin, aflata la volanul unui Chevrolet, a incercat sa evite impactul cu un autoturism Peugeot, cu numerele de inmatriculare VN-88-LEU, condus de Costica Drilea, care nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere. In urma acrosarii, autoturismul Chevrolet s-a rasturnat", a spus agentul sef Sorin Tutoveanu, de la Serviciul Politiei Rutiere. In urma "triplului salt", autoturismul Chevrolet a fost grav avariat, in timp ce Peugeotul a scapat "doar" cu partea din fata distrusa. Conducatoarea Chevroletului, administrator la o firma de timplarie de tip termopan, era marcata de cele intimplate si si-a revenit cu greu dupa momentul accidentului. Aceasta a si uitat ca se afla pe un drum public si a amenintat jurnalistii sositi la fata locului ca ii va actiona in judecata daca vor publica ceva despre accidentul produs. Conducatorul auto Doinita Dobrin ar trebui sa stie ca drumul public este public si oricine are dreptul sa stie despre ce se petrece cu sau pe acesta. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.