Ultima oră

Apa cu lingurita pentru adjudenii restantieri

Doina Ganea
12 iun 2007 611 vizualizări
Asa cum a anuntat in urma cu citeva zile conducerea SC Urbis SA Adjud, unitatea care ofera servicii de alimentare cu apa in municipiul de pe Trotus a trecut la intreruperea furnizarii apei potabile catre locatarii rau platnici.

50 de litri de apa pe zi pentru fiecare adjudean rau platnic

Ca urmare a acestei masuri directorul Autoritatii de Sanatate Publica, dr. Cornelia Draguna, si

in urma unor discutii purtate joi cu primarul Adjudului, Constantin Armencea, a recomandat reluarea furnizarii apei catre populatie. Recomandarea are in vedere asigurarea unei ratii minime, zilnice de 50 l de apa pe cap de locuitor pentru evitarea izbucnirii unor epidemii in oras. Directorul Urbis SA, Dan Simionescu, ne-a declarat ca s-a convenit ca la locuitorii rau platnici programul de apa rece sa fie totusi de 3 ore la doua zile. "Am luat masuri legale.Noi nu sintem societate de binefacere. Am convenit asigurarea apei potabile catre locuitorii din cadrul Asociatiei nr. 5 din strada Salcimilor pentru ca am incheiat un contract de esalonare pe 6 luni a datoriilor in suma de 38.400 lei. De asemenea, ne-am inteles la aceesi masura de esalonare la plata a datoriilor Asociatiei nr. 1, care are o datorie de 16.300 lei. Pentru blocurile 35 si 40 care nu au asociatie si de la care nu prea speram sa ne recuperam datoria

de 15.000 lei am stabilit un program de furnizarea apei de 3 ore la doua zile", ne-a declarat directorul Dan Simionescu. Datoriile populatiei municipiului Adjud catre SC Urbis SA se ridica la peste 600.000 lei. Potrivit acelorasi declaratii, celorlalte asociatii cu locatari rau platnici le vor fi trimise pentru inceput avertizari de debransare. Acestea au la dispozitie un termen de 30 de zile pentru plata datoriilor restante si a penalitatilor, dupa care Urbis va trece la masura livrarii apei cu ligurita. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.