Ultima oră

Patronul Moripan, acuzat de agresiune

Dan Chiriac
11 iun 2007 5226 vizualizări
Se pare ca la mijloc este vorba de migratia unor angajati de la o firma la alta

Omul de afaceri Nicusor Epure, patronul societatii Moripan Jaristea, unul dintre cei mai mari producatori de piine din judet, este acuzat de un fost angajat de agresiune in plina strada. Adrian Niscoveanu, 31 ani, de profesie inginer tehnolog, a depus in cursul zilei de joi o plingere la Politia Focsani, in care reclama faptul ca el si soacra sa ar fi fost agresati pe strada Plantelor din Focsani de omul de afaceri, din cauza unor disensiuni legate de locul de munca. "Joi seara am luat-o pe soacra mea cu masina de pe strada Panduri. Pe strada Plantelor, Nicusor Epure mi-a blocat drumul cu ajutorul Jeep-ului sau, Toyota Land Cruisser. A coborit, a inceput sa ma injure si apoi m-a lovit cu pumnii. Apoi a lovit-o si pe soacra mea si a inceput sa ne ameninte ca ne omoara", sustine Adrian Niscoveanu. Acesta crede ca incidentul a avut loc din cauza faptul ca in urma cu ceva timp a lucrat la societatea omului de afaceri, iar ulterior a parasit locul de munca pentru o alta societate cu acelasi profil din Focsani. "Nu am nici o datorie fata de acest om, dar cu ceva timp in urma doi bucatari de la dinsul au plecat si au venit sa lucreze in societatea unde sint eu inginer tehnolog. O fi crezut ca i-am luat eu, nu stiu ce sa cred ...", a presupus Adrian Niscoveanu. Acesta a spus ca in cursul zilei de astazi va merge la Serviciul de Medicina Legala Vrancea pentru eliberarea unui certificat medico-legal si ca nu va cadea la nici o intelegere cu fostul sau patron. Aceasta cu atit mai mult cu cit, spune Adrian Niscoveanu, patronul nu se purta tocmai bine cu unii angajati. Acuzatorul sustine ca la agresiune ar fi asistat fiul si soferul afaceristului din comuna Jaristea. Omul de afaceri Nicusor Epure, care ieri era plecat intr-o delegatie in Turcia, a negat acuzatiile aduse de fostul sau angajat. "Eu i-am dat preaviz pentru incompetenta si la mijloc este o chestiune de razbunare. Nu m-am intilnit cu el, am mai vorbit cu el la telefon. De la mine au plecat mai multi angajati, nu numai cei doi", a spus in replica Nicusor Epure. Ramine de vazut cum va solutiona politia aceasta plingere. De precizat ca in ultima vreme, potrivit Inspectoratului Teritorial de Munca Vrancea, au loc tot mai multe conflicte de munca intre patroni si fostii angajati.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.