Ultima oră

Terase cu wireless in Focsani

Ziarul de Vrancea
8 iun 2007 1155 vizualizări
Musterii pot naviga pe internet in fata unei bauturi racoritoare

Oamenii de afaceri vrinceni sau angajatii cu functii de raspundere care s-au cam saturat de lucru intre patru pereti au o alternativa la munca istovitoare de la birou. Mai multe terase din Focsani ofera posibilitatea clientilor de a folosi internetul wireless, intr-un mediu cu mult mai placut decit biroul plin de proiecte si aparatul de aer conditionat care nu mai face fata caldurii toride din cladirile de beton. Pentru cei care au de incheiat contracte si de semnat proiecte si parteneriate, toate acestea se pot face in liniste, la un pahar de citronada si cu o priveliste cu mult mai interesanta decit posterul vechi si decolorat cu tarmul Tunisiei de la serviciu. Tot ceea ce va trebuie este un laptop si, eventual, un partener pentru paharul de vorba. Terasele la care puteti imbina utilul cu placutul (pe aici se racoresc si tinerele din Focsani, mari amatoare de bronz de Caraibe sau bluzite decoltate, in tendinte) sint: Majestic, Solar, Casa Elena sau Cafeneaua Phoenix. Pe linga faptul ca va puteti rezolva afacerile care nu suporta aminare, aici puteti minca meniuri speciale si gusta diferite sortimente de cafea. In curind, internautii pot naviga pe net si observ a lumea buna din Focsani si la Moca\'s sau la Intim. Noi insa va avertizam ca daca parasiti biroul scapati de aerul inchis, insa dati peste tentatii destul de mari. Fetele cochetele, din pacate pentru cei care au de lucru pe laptop si dead line-uri de respectat, ies pentru a pierde timpul si cam provoaca stari de neatentie celor care mai si muncesc. Asa ca, trebuie sa luptati cu tentatiile blonde sau brunete, toate zimbitoare.(Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.