Ultima oră

Batrina impuscata la ... prasit

Dan Chiriac
4 iun 2007 1042 vizualizări
Prasitul porumbului poate fi in zilele noastre o indeletnicire periculoasa, dupa cum a constatat pe pielea ei o batrina din Focsani, vinerea trecuta

Misterul impuscaturii urmeaza sa fie dezlegat de politisti Femeia a fost impuscata in picior in timp ce dadea cu sapa pe un cimp din apropierea municipiului. Ioana Soare, 68 de ani, s-a trezit pur si simplu cu un glont in gamba dreapta, dupa ce a auzit o pocnitura, fara sa isi dea seama cine si de unde a tras. In prima faza, femeia nu a dat importanta ranii, pe care a pansat-o cu o basma, dupa care a plecat acasa. Cum insa singerarea nu s-a oprit, Ioana Soare s-a dus la miezul noptii la Spitalul Judetean de Urgenta "Sfintul Pantelimon" din Focsani. "Ofiterul de serviciu de la Politia ocsani a fost sesizat cu privire la faptul ca Ioana Soare, 68 ani, din Focsani, a fost internata la Spitalul Judetean cu plaga prin impuscare gamba dreapta. In urma cercetarilor efectuate, a rezultat ca in ziua de 1 iunie, in jurul orei 17,00, in timp ce se afla la prasit, in punctul «Caramizi», femeia a auzit o pocnitura si, instantaneu, a simtit o durere in zona gambei piciorului drept, dupa care a inceput sa ingereze. Si-a bandajat rana cu o basma si a plecat acasa. La spital a ajuns in jurul orei 24,00, deoarece continua sa singereze", se arata intr-un comunicat al biroului de presa al IJP Vrancea. Ioana Soare a fost internata la sectia de chirugie plastica a Spitalului Judetean. Politistii efectueaza cercetari pentru a afla cum a fost impuscataIoana Soare. Politistii au mai multe piste si cred ca glontele ar fi putut ricosa de la un vintator neglijent ori din poligonul de tragere al unitatilor militare din apropiere. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.