Ultima oră

Cite 1000 lei pentru victimele incendiului din Sud

Doina Ganea
4 iun 2007 658 vizualizări
Consilierul local PNL Victor Racosanu a propus la ultima sedinta a Consiliului Local ajutorarea familiilor din Sud carora le-au fost afectate apartamentele in incendiul care a avut loc pe 22 mai.

"Daca tot o sa facem o sedinta de indata sa gasim si posibilitatea sa-i ajutam cu niste bani pentru refacerea tavanelor celor care au avut de suferit de pe urma incendiului", a spus in plen Victor Racosanu. In incendiu s-au facut scrum mansardele de pe blocul I 1, de pe str. Constructorului. Primarul Decebal Bacinschi a declarat ca a avut deja o discutie cu directorul Directiei Muncii, George Costin, care i-a adus la cunostinta ca poate sa le acorde celor care au avut de suferit, conform Legii 416/2001, cite 1000 lei. Totodata, consilierul PNL Doina Fodoreanu a propus suplimentarea ajutorului. "Daca tot dam bani, am putea sa-i ajutam si pe acei oameni macar cu plata cheltuielilor pentru expertiza tehnica pentru cele doua scari de bloc. In cele 8 apartamente ploua si exista posibilitatea ca aplele pluviale sa se infiltreze si in celelalte apartamente", a spus Doina Fodoreanu. In urma discutiei purtate cu oficialii Inspectoratului de Stat in Constructii si cu cei din Comandamentul pentru Situatii de Urgenta, astazi, miine si poimiine, incepind cu orele 17,30, primarul Decebal Bacinchi va purta discutii cu toti administratorii Asociatiilor de proprietari din municipiul Focsani. Sint asteptate aproximativ 250 de persoane la fiecare intilnire, iar tema va fi prevenirea incendiilor, ca urmare a

incendiului petrecut in Cartierul Sud, dar si a celui mai vechi de pe bulevardul Unirii, unde au ars mai multe acoperisuri. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.