Ultima oră

Senatorul Tilvar si sotia, rasturnati cu masina la Buzau

Ziarul de Vrancea
1 iun 2007 3347 vizualizări
Accidentul s-a produs la podul de la Maracineni, unde senatorul PSD a pierdut controlul asupra volanului dupa ce a venit de sub pod pe carosabilul umed. In urma plonjonului, sotia senatorului a ramas blocata in masina, fiind nevoie de descarcerare pentru a o elibera u cei doi au scapat doar cu o sperietura zdravana

Senatorul PSD Angel Tilvar, 45 ani, a vazut ieri moartea cu ochii dupa un accident spectaculos produs la Buzau, in apropierea podului de la Maracineni. Omul politic vrincean venea dinspre Bucuresti spre Focsani, impreuna cu sotia sa, Anca, 41 de ani, la volanul masinii Senatului Romaniei. Totul s-a produs in jurul orelor 15.00, pe soseaua de centura a Buzaului, pe o portiune a carosabilului umeda de la ploaie. Din primele declaratii reiese faptul ca senatorul PSD nu a mai putut stapini masina dupa ce aceasta a trecut de pe o portiune de sosea uscata, de sub pod, pe o portiune umeda de la ploaia puternica de ieri dupa-amiaza. Autoturismul Dacia Logan, de culoare gri metalizat, a plonjat spectaculos, s-a invirtit cu rotile in sus si a aterizat pe capota dincolo de canalul soselei. In urma impactului, nu foarte puternic, air bag-uriule nu s-au desfacut, insa sotia lui Angel Tilvar, aflata pe locul din dreapta soferului, a ramas blocata in habitaclu. Omul politic vrincean a incercat sa o scoata pe sotia sa, dar nu a reusit si a apelat la Serviciul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau. Cei de la ISU s-au deplasat in timp operativ si au reusit sa o elibereze pe pasagera din masina rasturnata pe marginea soselei. Sotii Tilvar au scapat nevatamati din acest accident, cei doi fiind insa extrem de speriati de cele intimplate. De altfel, senatorul a recunoscut apoi ca sotia sa, Anca, a dat dovada de mai multa stapinire de sine in conditii groaznice. Senatorul Angel Tilvar, impreuna cu sotia sa, Anca, au ajuns la Focsani fara zgirieturi, masina prezentind insa avarii la capota si fiind adusa in judet de o masina a Serviciului de descarcerare Buzau. De altfel, ploaia de ieri a pus probleme si a creat neplaceri nu numai sotilor Tilvar, circulatia pe ruta Buzau - Rm. Sarat - Focsani fiind ingreunata de reprizele torentiale. In anumite momente, abia se mai vedea la doi metri in fata, participantii la trafic fiind nevoiti sa reduca mult viteza pentru a nu fi victimele carosabilului ud.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.