Ultima oră

Fost ofiter SRI omorit de o bucata de friptura

Dan Chiriac
28 mai 2007 997 vizualizări
Omul s-a inecat cu o bucata de carne u pina sa-si dea seama medicii ce are, barbatul a murit u la Nereju, un localnic s-a electrocutat cu un bec

Doi vrinceni au avut parte de morti cel putin ciudate la sfirsitul saptaminii trecute. In seara zilei de vineri, politistii din Odobesti au fost anuntati cu privire la faptul ca la spitalul din oras a fost adus Neculai Popa, 51 ani, locotenent colonel SRI in rezerva, din localitate, care a decedat la scurt timp. Din primele verificari a rezultat ca barbatul, in timp ce se afla la un gratar cu mai multi prieteni, s-a inecat cu o bucata de carne de vita. Initial, medicul de garda nu si-a dat seama ca barbatul s-a inecat, crezind ca are de- a face cu un infarct. Abia dupa sosirea echipei de resuscitare de la Focsani, medicii si-au dat seama ca Neculai Popa ar fi putut fi salvat daca i se scotea bucata de carne din git, care blocase caile respiratorii. De altfel, nici prietenii cu care era la masa nu au realizat imediat ca omul a ramas cu bucata de carne in git. Ofiterul iesise la pensie in urma cu citiva ani si era vaduv.

La Nereju, un barbat a decedat intr-un mod la fel de stupid, dupa ce s-a electrocutat cu un bec. Politistii spun ca Ion Cretu, 38 ani, din localitate, s-a electrocutat in timp ce incerca sa schimbe un bec ce asigura iluminatul public pe o ulita. La scurt timp, barbatul a decedat, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. La sfirstul saptaminii trecute, politistii au reusit sa stabileasca si identitatea barbatului care a murit joi la spital dupa ce a cazut de pe pasarela CFR de la iesirea din Focsani. Titi Bacalu, 71 ani, din Focsani, a cazut in gol de pe pasarela in timp ce se deplasa cu bicicleta. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.