Ultima oră

Mister in accidentul de pe drumul Tisita - Panciu

Dan Chiriac
17 mai 2007 4010 vizualizări
Valentin Iacob, tinarul implicat marti in accidentul produs pe drumul national Tisita - Panciu, sustine ca persoanele aflate in masina sa nu au fost luate la ocazie.

"La iesirea din Panciu era un grup de elevi. Doi dintre ei mi-au spus ca nu au bani si ca merg la Focsani, acolo unde ma indreptam si eu", a declarat Valentin Iacob, care lucreaza la o unitate militara din Focsani. Tinarul spune ca va incerca sa-l gaseasca si pe cel pe care il considera

adevaratul vinovat de producerea accidentului, soferul unei dubite marca Iveco. "La sapte kilometri de Panciu, urcam panta cu 90- 100 km/h. Cind am ajuns sus am vazut o dubita alba, marca Iveco, care era in depasire. Am tras putin dreapta, sa evit impactul. Am intrat cu rotile fata - spate din dreapta pe acostament, apoi am tras stinga de volan, am calcat frina si am intrat pe contrasens. Soferul camionului a vazut ca am pierdut controlul masinii si a incercat sa traga stinga", sustine Valentin Iacob. In urma impactului a rezultat ranirea usoara a celor trei pasageri aflati in autoturismul Renault Laguna, Doina Gogancea, 43 ani, Cosmin Ciubotaru, 17 ani si Andrei Valeriu, 16 ani, din Panciu. Din fericire, pasagerii au suferit doar rani usoare, starea lor de sanatate fiind stabila. Politistii rutieri continua cercetarile in acest caz. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.