Ultima oră

Gater in flacari

Dan Chiriac
12 mai 2007 666 vizualizări
Pompierii vrinceni s-au luptat trei ore cu flacarile care au cuprins un gater din comuna Nereju. Trei autospeciale s-au deplasat la firma apartinind lui Neculai Gordau, unde focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric

Interventia pompierilor a inceput in jurul orelor 3.00 si s-a terminat spre dimineata, aproape de orele 6.00. Aceasta a fost ingreunata si din cauza cantitatii mari de material lemnos aflat in gater. In urma incendiului au ars o suta de metri patrati din acoperisul cladirii, un motor electric, dar si sapte metri cubi de material lemnos. Pompieiri au stins si focul produs la un grajd din comuna Ruginesti. Astfel, in gospodaria lui Gheorghita Macovei, grajdul a ars in proprtie de 90 la suta din cauza neglijentei unui copil. Baiatul de sase ani al proprietarului s-a jucat cu un chibrit in apropierea grajdului si astfel a pornit totul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.