Ultima oră

Verisoare lovite pe trecerea de pietoni

Ziarul de Vrancea
11 mai 2007 751 vizualizări
Elevele de 13 ani s-au asigurat inainte de traversare

Doua eleve din Focsani au fost lovite de un taximetrist chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs ieri la prinz, pe marcajul din fata Restaurantului "Nostalgic" de pe bulevardul Brailei. Cosmina si Alexandra Cojocaru, ambele de 13 ani, au ajuns la spital dupa ce au fost acrosate de un sofer de taxi, aflat la volanul unei Dacii Logan. Martorii accidentului spun ca fetele s-au asigurat inainte sa treaca strada si ca soferul ar fi dat dovada de neatentie, fiind grabit. "A dat peste doua fetite. Una dintre ele a ajuns la spital cu gitul imobilizat, cealalta nu a fost lovita asa grav. Cea lovita mai dur isi pierduse cunostinta, nu stia ce se petrecuse cu ea. Le-a luat pe sus, in urma impactului iar parbrizul s-a facut zob. E vina taximetristului care a condus neglijent", spuneau intrigati martorii accidentului. Cele doua fete au fost transportate la sectia de urgenta a Spitalului Judetean de Urgenta, in stare de soc. Ulterior, au fost internate la chirurgie infantila. Cosmina, fiind intr-o stare mai grava, a fost internata la Terapie Intensiva, pentru o mai buna supraveghere. Eleva a suferit un traumatism cranio-cerebral acut inchis, contuzie la sold si la cot, in timp ce verisoara sa Alexandra Cojocaru are un traumatism cranio-cerebral inchis. "Ilie Ciubotaru, 51 de ani, din Gugesti, in timp ce conducea un taxi, la trecerea de pietoni de pe bulevardul Brailei, a acrosat doua minore. Acestea s-au angajat in traversarea strazii pe trecerea de pietoni", a precizat ulterior Politia Rutiera prin vocea subcomisarului Daniel Fatu. Taximetristul va ramine fara permis, cel putin pe perioada in care dosarul penal va fi in cercetare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.