Ultima oră

Un adolescent si-a sfirtecat inima in raul Milcov

Dan Chiriac
10 mai 2007 4462 vizualizări
Copilul de 13 ani se juca impreuna cu fratele sau, la marginea Golestiului u tot marti, un batrin a murit otravit cu sulfat de cupru

Un adolescent de 13 ani a murit la scaldat in riul Milcov, dupa ce inima i-a fost strapunsa de o bucata de metal care iesea dintr-o dala de beton aflata sub apa. Tragedia s-a petrecut marti dupa-amiaza, in jurul orelor 17.30, pe malul riului Milcov, in comuna Golesti. Politistii au fost sesizati despre decesul lui Sergiu Paul Losneanu, 13 ani, care mersese la joaca impreuna cu unul dintre frati. Incalzit datorita efortului facut in urma unei partide de fotbal, copilul a ales sa se racoreasca in riu. S-a aruncat in apa, dar nu a mai reusit sa iasa, fiind scos cu singele siroind in zona pieptului. "In urma primelor cercetari a rezultat faptul ca minorul se afla la scaldat, iar din examinarea sumara a victimei s-a gasit in zona inimii o plaga penetranta, produsa probabil de un segment de fier ce provenea de la o dala de beton care se afla scufundata in albia riului", au declarat politiistii care se ocupa de caz intr-un comunicat de presa. Sergiu Paul Losneanu mai avea acasa 11 frati si se mutase cu familia la Golesti de la Tataranu in urma cu cinci luni. Necropsia ce va fi efectuata la Serviciul de Medicina Legala va stabili cu exactitate imprejurarile in care baiatul si-a gasit sfirsitul.


A confundat sucul cu otrava


Tot un accident stupid a adus la moartea unui batrin din comuna Bolotesti. Emil Alexandrescu, 78 ani, a vrut sa bea dintr-o sticla de suc si, din neatentie, a ingerat sulfat de cupru, cunoscut popular sub numele de piatra vinata, un dezinfectant extrem de puternic folosit adesea in viticultura pentru combaterea daunatorilor. Rudele l-au transportat imediat la Spitalul Judetean. In ciuda interventiei cadrelor medicale, care au facut eforturi pentru a-l salva, batrinul a decedat la scurt timp. Mai norocos, daca se poate spune asa, a fost un barbat din comuna Straoane, care a scapat cu viata dupa ce a cazut din caruta. Politistii din Straoane au fost sesizati ca la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean a fost internat un barbat de 54 ani, domiciliat in satul Repedea. In urma cercetarilor efectuate, a rezultat faptul ca Gheorghe Dodos se afla cu caruta pe cimp, iar la un moment dat caii s-au speriat din senin si au luat-o la fuga. Atelajul a trecut cu rotile peste barbat, irevocindu-i mai multe leziuni care au necesitat internarea in spital. Gheorghe Dodos a ajuns in stare grava la spital, dar in prezent starea sa de sanatate este stabila.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.