Ultima oră

Jandarmii au prins doi hoti la munca la schimb valutar

Iulia Crețu
8 mai 2007 971 vizualizări
Trecatorii din zona Pietei Moldovei din Focsani au asistat ieri la o scena de film politist, cu descinderi in forta si retineri de persoane. Pelicula "Cit de mult imi plac euro-ii altuia, dar la mine in buzunar" i-a avut in rolul principal negativ pe doi recidivisti din Faurei, iar ca salvatori pe jandarmii din cadrul Detasamentului 4 Jandarmi Protectie si Interventie Conducte Transport Produse Petroliere Focsani.

Acestia pradasera o femeie de 550 de euro Cadrele tari s-au derulat la o casa de schimb valutar din buricul tirgului unde Ribana Constantin si

Tudor Costea au pindit-o pe victima Mioara B. care dorea sa schimbe 2000 de euro. Femeia avea in poseta banii, insa hotii au reusit sa-i subtilizeze numai 550 de euro. Jandarmii au fost atentionati de tipetele partii vatamate, care, pina la urma, si-a recuperat banii. "Ribana Constantin, 32 ani, si Tudor Costea, 42 ani, ambii recidivisti din Faurei, aflati in apropierea casei de schimb valutar din incinta Datinas SRL, au profitat de neatentia Mioarei B., din Focsani, care intentiona sa schimbe suma de 2.000 de euro. în momentul in care victima se afla la ghiseu, cei doi au sustras din geanta acesteia punga in care se aflau banii. Observind acest lucru, Mioara B. i-a prins de mina pe cei doi cerindu-le sa-i returneze banii. Faptuitorii au aruncat pe jos suma de bani, au imbrincit femeia, trintind-o la pamint, dupa care au fugit. Sesizind ca ii lipseste suma de 550 de euro partea vatamata, a iesit dupa cei doi strigind dupa ajutor", a declarat lt. Sorin Hunea, purtatorul de cuvint al Jandarmeriei. Celor doi hoti neindeminatici le-au fost intocmite actele premergatoare savirsirii infractiunii de tilharie, documentele fiind inaintate Politiei Focsani. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.