Ultima oră

Servicii medicale mai bune la Slobozia Bradului

Doina Ganea
5 mai 2007 744 vizualizări
In maximum o luna, Primaria Slobozia Bradului va inaugura noul dispensar medical din comuna. Valoarea integrala a investitiei s-a ridicat la 1.300.000 lei si s-a realizat cu finantare locala. Potrivit primarului Valerica Zamfirescu, noul dispensar va cuprinde un cabinet stomatologic, o farmacie si un centru de zi pentru copii.

Aici traieste cea mai mare comunitate de romi din judet

"Din cele 13 miliarde de lei vechi, 2,5 miliarde au insemnat numai achizitia cladirii de la Federalcoop, care s-a facut anul trecut in luna iunie. Totul va fi la standarde europene. Avem centrala termica pe lemne, apa curenta si vom asigura servicii medicale si sociale de calitate.

La etaj intentionam sa infiintam, pe o suprafata de 500 de metri patrati, un centru de zi pentru copii, cu sala de studiu, sala de internet, dormitor, sala de mese, cabinete de logopedie, psihologie si personal calificat", ne-a declarat ieri, primarul comunei Slobozia Bradului, Valerica Zamfirescu. La cladirea dispensarului lucrarile sint avansate in proportie de peste 90%, dupa cum sustine edilul. Din acest motiv, Zamfirescu spera ca in maximum o luna la parterul acesteia sa mute vechiul dispensar comunal. Centrul de zi va fi gata pina in luna iulie si el ar putea gazdui, incepind din septembrie, 20 de copii care provin din familiile nevoiase ale comunitatii. De precizat ca in comuna Slobozia Bradului traieste cea mai mare comunitate de rromi din judet, formata din peste 3500 de persoane. De altfel, comuna ocupa un loc fruntas pe tara si in ceea ce priveste natalitatea, fiind pe primul loc in judet alaturi de Marasesti. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.