Ultima oră

Fugita din centru, ascunsa in Focsani

Dan Chiriac
31 ian 2007 5322 vizualizări
Adolescenta este orfana si a fost data in ingriire unui centru. Alice Lepadatu a disparut la inceputul anului scolar

Politistii de la Compartimentul Urmari din cadrul Servicului de Investigatii Criminale va solicita sprijinul pentru gasirea unei adolescente disparute la inceputul anului scolar 2006 si despre care se banuieste ca se ascunde undeva in Focsani. AliceLepadatu, 16 ani, a ramas orfana dupa ce mama sa a murit, fiind luata in ingrijire de bunici sai care locuiesc pe bulevardul Unirii din Focsani. Batrinii au renuntat sa o mai ingrijeasca pe adolescenta si, in urma unei decizii a Directiei Generale pentru ProtectiaDrepturilor Copilului, Alice a fost internata in serviciul de Tip Rezidential de la Scoala Speciala Mihalceni. Desi adolescenta a plecat din centru la inceputul anului scolar 2006, lucratorii de la Protectia Copilului au sesizat Politia Focsani abia in lunanoiembrie a anului trecut. Dupa o sesizare venita abia la trei luni de la data disparitei, politistii de la Urmariri au stabilit ca fata a locuit o perioada in casa bunicilor, dar de atunci nimeni nu mai stie de prezenta ei. Politistii spun ca exista indicii ca aceasta se afla in Focsani, la cineva din cartierul Sud, dar pina acum fata nu a fost gasita. Oamenii legii se tem ca adolescenta sa nu ajunga in vreo retea de trafic de carne vie, dat fiind ca este foarte frumoasa.

Semnalmentele minorei sint: 1,65 inaltime, greutate 55 kg, fata ovala, par lung cu suvite vopsite, ochii caprui si fara semne particulare. Cei care semnaleaza prezenta fetei sint rugati sa sune la numarul de urgenta gratuit 112 sau sa anunte cea mai apropiata sectie de politie. De altfel, politistii au decis punerea in urmarire a adolescentei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.