Ultima oră

Tepar, sau fugar?

Dan Chiriac
24 ian 2007 4623 vizualizări
Un fost subofiter MApN a disparut fara urma dupa ce s-a imprumutat cu diverse sume de bani de la colegi si cunoscuti

In cadrul campaniei lansate de Ziarul de Vrancea pentru depistarea persoanelor disparute, astazi va prezentam un caz special, in care disparutul este cautat de mai multe persoane pentru pagubele produse. Politistii de la Compartimentul Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale spun ca Ionel Hanganu, 52 ani, din satul Fitionesti, a disparut in luna martie a

anului 2003 de la domiciliu, in conditii suspecte. Acesta, fost subofiter MApN, a fost imprumutat cu diverse sume de bani de fosti sai colegi de munca, in cursul anilor 2003-2004, bani pe care nu i-a mai restituit. Dupa disparitie, pensia militara i-a fost interupta din data de 1 iunie 2003. Politistii spun ca, in vara anului 2005, Ionel Hanganu a fost vazut de colegi in localitatea ialomiteana Alexeni, iar in luna septembrie 2005 in piata alimentara din orasul Ianca, unde se ocupa cu comercializarea mierii de albine.

Disparitia fostului subofiter de la unitatea din Bobocu (judetul Buzau) a fost semnalata de tatal sau. Si asta pentru ca militarul este divortat iar cei trei copii stau in prezent cu fosta sa sotie, care se descurca destul de greu cu banii. Senalmentele disparutului sint 1,59 inaltime, corpolenta atletica, par grizonat, tuns scurt, calvitie frontala, ochi caprui. Cine poate da relatii despre Ionel Hanganu este rugat sa anunte cea apropiata sectie de politie sau sa sune la numarul unic de urgenta gratuit, 112. Nici unul intre colegii care l-au imprumutat cu bani nu a depus reclamatie impotriva acestuia, conditii in care politistii nu l-ar putea trage la raspundere in cazul in care ar da de urma sa. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.