Ultima oră

VIDEO!!!“Porcul Ghiţă” şi-a găsit proprietarul de Ignat

Aurelian Ivan
19 dec 2013 340 vizualizări
In fiecare an Ziarul de Vrancea îşi premiază cititorii fideli, la concursul „Tombola de Crăciun”

Câteva mii de taloane pentru tradiţionalul concurs organizat de Ziarul de Vrancea, al cărui mare premiu a fost “Porcul Ghiţă”, au fost depuse în urna special amenajată la sediul redacţiei nostre din Focşani. Data pană la care au fost acceptate a fost 19 decembrie, iar pe 19 s-a făcut şi extragerea cititorilor norocoşi. Cei care au castigat coşurile cu produse de patiserie pentru sărbători oferite de patiseria „Cuptorul de aur” sunt: Eugen Ciupercă, din Focşani, Ghiţă Zlota, din comuna Boloteşti şi Vastel Stanciu din satul Lomoteşti, comuna Milcovul. Un alt colaborator vechi de-al nostru, compania Helios, i-a oferit Rodicăi Panaitache din Focşani un mixer numai bun pentru preparat bunătăţurile pentru masa de Crăciun. Gina Boboc, tot din Focşani, a caştigat un fier de călcat, în vreme ce prăjitorul de paine a fost adjudecat de cititoarea noastră Petrica Şchiopu. Fericita caştigătoare al unui cuptor cu microunde a fost Teodora Avram, de asemenea din Focşani. Centrul comercial Carrefour a oferit o cafetieră în cadrul acestui concurs de sărbători, care a fost caştigată de cititoarea noastră Aurica Gh. Popa din Focşani. Premiul cel mare, “Porcul Ghiţă”, a fost caştigat în ajun de Ignat de Aurelia-Cristina Grigorică, de 28 de ani Focşani. Înregistrarea video a extragerii se află pe canalul webTV a Ziarului de Vrancea. Echipa Ziarului de Vrancea felicită caştigătorii şi îi aşteaptă începand de astăzi la sediul redacţiei din Bulevardul Unirii nr. 17, Bloc 37, cu actul de identitate, pentru a-şi revendica premiile. De asemenea, pentru următoarea perioadă pregătim şi alte concursuri interesante, aşa că citiţi zilnic Ziarul de Vrancea. (A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.