Ultima oră

Hoţi cu foamea-n gat: au furat găini şi capre

Aurelian Ivan
16 dec 2013 2426 vizualizări
Un tanăr de 21 de ani este pe cale să facă puşcărie pentru opt găini furate, iar alţi doi bărbaţi pentru trei capre

O fi din cauza sărbătorilor de s-au pus hoţii să fure “carne”? Opt găini au dispărut din curtea lui Neculai Năstase din Vulturu, satul Hanguleşti. Poliţiştii aveau să afle că cel care a furat găinile este un tanăr de numai 21 de ani. Cristian Valentin Ciochină este chiar consătean cu cel de la care a furat găinile. Tanărul va trebui să explice procurorilor ce a fost în capul lui, să-şi rişte libertatea pentru opt păsări. În acelaşi timp, poliţiştii vor să afle dacă tanărul a mai comis astfel de găinării. Alte capete, aceeaşi prostie: doi tineri şi-au riscat libertatea pentru trei capre. Un cetăţean din satul Diocheţi, comuna Moviliţa, a anunţat poliţia că i-au fost furate trei animale. Poliţiştii au pus cainele pe urmele lor şi i-au prins pe suspecţi. Săndel Petrea, de 33 ani, şi Vasile Vasilache, de 53 ani, ambii din localitate, trebuie să le explice procurorilor de ce au furat animalele din bătătura omului. Aceştia sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Într-o altă comună, poliţiştii au oprit un individ care li s-a părut suspect. Flerul nu i-a înşelat pentru că la un control corporal s-au găsit asupra tanărului mai multe pachete de ţigări pe care nu le-a putut justifica. Adolescentul de 16 ani, din comuna Filipeşti, judeţul Bacău, locuia în comuna Vidra fără forme legale. Verificările au scos la iveala că numele lui ar avea legătură cu două spargeri din comună, la o casă şi un magazin. Aceştia vor fi cercetaţi în stare de liberate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. (A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.