Ultima oră

Lupta cu corupţia face “furori” la nivel de promovare

Aurelian Ivan
8 dec 2013 780 vizualizări
Cateva sute de elevi au fost implicaţi în programul de „discuţii” pe tema corupţiei iniţiat de ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie, în condiţiile în care pe 9 decembrie se marchează Ziua internaţională de luptă împotriva corupţiei.

În acest context au fost organizate evenimente în toată ţara. Din Vrancea au fost implicaţi în proiectul intitulat sugestiv Labirintul Anticorupţiei, elevi ai Liceului Pedagogic „Spiru Haret” din Focşani, însoţiţi de reprezentantul Asociaţiei Pro Democraţia, filiala Vrancea, profesor Gabriela Obodariu. Totodată, în plan local, Serviciul Judeţean Anticorupţie Vrancea vor desfăşura astăzi o serie de activităţi ce se vor adresa cetăţenilor, cu sprijinul Serviciului Rutier din cadrul Poliţiei Judeţene. Vor fi distribuite cetăţenilor materialele informative şi promoţionale realizate prin contribuţia Consiliului Judeţean Vrancea care a alocat fondurile necesare, în baza unui protocol încheiat cu Direcţia Generală Anticorupţie, cum informează instituţia care luptă pentru combaterea corupţiei în instituţiile din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI). La nivelul judeţului Vrancea, Direcţia Generală Anticorupţie este reprezentată de Serviciul Judeţean Anticorupţie Vrancea, cu sediul în municipiul Focşani pe strada Cezar Bolliac, nr. 12, telefon 0237207129. Cetăţenii care doresc să sesizeze fapte de corupţie săvârşite de către personalul MAI, se pot prezenta în audienţă la sediul serviciului, în fiecare zi de miercuri a săptămânii, între orele 1200-1500, sau ori de câte ori consideră necesar sau pot apela la linia verde anticorupţie 0800.806.806, un instrument direct de sesizare a faptelor de corupţie. Telefonul este apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă de pe teritoriul României. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.