Ultima oră

Mini Ştiri Copil de 5 ani rănit în tamponare

Aurelian Ivan
26 nov 2013 1097 vizualizări
Un accident în urma căruia a fost rănit un copil a avut loc pe strada Anghel Saligny din municipiul Focşani.

Carmen G., de 34 ani, din localitate, în timp ce conducea un Renault, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un Ford care circula în faţa sa şi s-a lovit de el. În urma producerii accidentului, un copil de 5 ani, pasager în Renault, a fost rănit uşor, potrivit Poliţiei. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului. (A. I.)

Evaziune fiscală de miliarde la Homocea

Poliţiştii Serviciului de investigare a fraudelor s-au sesizat despre faptul că Teofel M., de 37 ani, din comuna Homocea, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada 2012 – 2013, nu a înregistrat în evidenţa contabilă veniturile obţinute din livrările de animale vii, prejudiciind bugetul statului cu suma de 550.165 lei. Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate sub aspectul săvarşirii infracţiunii de evaziune fiscală, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului. Acesta nu este singurul caz de acest fel de la Homocea, considerată “comuna abator” a judeţului. (A. I.)

Şi fără permis şi cu alcool la “bord”

Pe şoseaua E85, în comuna Urecheşti, Constantin B., de 36 ani, din comuna Costişa, judeţul Neamţ, a fost depistat în timp ce conducea un Ford, fără a avea permis de conducere. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul s-a ales cu dosar penal, potrivit unei notificări din partea IPJ Vrancea. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.