Local

Magistratul Marinela Arginteanu revine în funcţia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea

Ziarul de Vrancea
16 iul 2021 5503 vizualizări

Magistratul Marinela Arginteanu a mai ocupat funcția de prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea prin concurs în mandatul 2017-2020. În octombrie 2020, ea a participat la concursul pentru ocuparea funcției de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, dar a fost devansată ca punctaj de actualul ocupant la funcției, magistratul Paul Mihăilă.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât  în ședința de marți 13 iulie 2021 delegarea în funcţia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a doamnei ARGINTEANU MARINELA, procuror la această unitate de parchet, începând cu data de 15.07.2021, până la revenirea titularului pe post, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)”, se menționează pe site-ul csm1909.ro

Marinela Arginteanu este procuror de 15 ani. Anterior consilier juridic, procurorul Marinela Arginteanu a luat examenul de intrare în magistratură și a fost numită prin decret de fostul președinte Traian Băsescu pe 2 mai 2006. Înainte de ocupa prin concurs în 2017 funcția de primul procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, magistratul Marinela Arginteanu a ocupat funcția similară la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani.

Atât la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, cât și la la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, magistratul Marinela Arginteanu s-a ocupat de relația cu presa. La Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, magistratul Marinela Arginteanu este din 2012. Procurorul Marinela Arginteanu, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lîngă Judecătoria Focşani, în aprilie 2012, a promovat, în urma rezultatelor obţinute, pe un post de execuţie la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Vrancea. Rezultatul a fost obţinut în urma examenelor susţinute în aprilie 2012 la concursul pentru promovarea în funcţii de execuţie la parchetele, respectiv la instanţele superioare, organizat de Institutul Naţional al Magistraturii (INM) şi de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.