Cum arată primul punct gastronomic local din judeţul Vrancea, deschis recent la Soveja
De aproape două săptămâni, în Poiana Punga din Soveja, una dintre cele mai frumoase zone ale comunei, s-a deschis primul punct gastronomic local din judeţul Vrancea.
Primul punct gastronomic local din judeţul Vrancea apariține soţilor Turcu din Soveja.Aceștia spun conform agerpres.ro că nu s-au gândit niciodată să se stabilească în afara graniţelor, deşi capul familiei a fost plecat în străinătate ca să câştige "îndeajuns pentru a da un impuls familiei".
"Soveja era numită şi <<Perla Vrancei>> şi era altădată un important punct de atracţie turistică. Suntem tineri şi nu ne-am dorit să plecăm din ţară, chiar dacă soţul meu a fost plecat o perioadă în străinătate, cu foarte mult timp înainte, doar pentru a reuşi să câştige îndeajuns încât să dea familiei un impuls. Dar gândul nu a fost niciodată acela de a pleca şi eu sau de a nu se mai întoarce. Avem un singur copil, pe care ne dorim să îl creştem aici, cu tradiţiile şi obiceiurile noastre, aşa cum m-au crescut bunicii mei pe mine. Aşa că, la un moment dat, s-a întors pentru că nu putea pierde copilăria fiului său. Astăzi, Casian are zece ani şi nu am regretat niciodată această decizie. Celor care doresc să deschidă astfel de activităţi, eu le zic să încerce. Nu doar astfel de activităţi. Să încerce orice, numai să nu plece din ţară. Zic că de muncă se găseşte, dacă vrei să munceşti", spune Mihaela Turcu.
Citiți întreg articolul publicat de agerpres.ro, accesând titlul alăturat: Reportaj Vrancea: Primul punct gastronomic din județ a fost deschis la Soveja