Local

Adolescenta disparuta a fost gasita

Dan Chiriac
29 nov 2006 1478 vizualizări
Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale au reusit sa o gaseasca pe Claudia Dobos, 16 ani, fata disparuta la sfirsitul saptaminii trecute din orasul Marasesti.

Colegii de clasa a fetei au spus ca aceasta ar fi pelcat cu un anume baiat "Laurentiu", care este stabilit in Germania si care nu a putut fi identificat de politisti pentru moment. De altfel, adolescenta si-a declarat in mai multe rinduri intentia de a pleca cu acest baiat in Germania. Suspiciunile colegilor de clasa s-au adeverit in cursul zilei de ieri cind adolescenta a fost gasita la Dumbraveni, la domiciliul baiatului indicat ca fiind Laurentiu. Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale au rezolvat si cazul lui Cornel Stanel Pirvu, 15 ani, disparut in urma cu zece zile de la domiciliul sau din Odobesti. Acesta s-a intors in cele din urma acasa si a declarat ca a fost la sora sa, in Focsani si ca nu a avut posibilitatea sa anunte parintii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.