Local

Un fost sef al Politiei a decedat

Dan Chiriac
13 oct 2006 1548 vizualizări
Colonelul (r) Ilie Stanciu a decedat la doar 57 de ani

Colonelul in rezerva Ilie Stanciu, unul din cei care au detinut ani buni friiele Politiei, a trecut in nefiinta ieri dimineata, la doar 57 de ani. Vestea mortii sale fulgeratoare i-a luat prin surprindere pe cunoscuti, mai ales ca barbatul nu suferea de nici o boala grava care sa-i anunte sfirsitul. Ilie Stanciu s-a nascut la 1 decembrie 1949, in judetul Galati. El a absolvit Scoala de Ofiteri de Politie din Bucuresti in anul 1970, fiind repartizat la Inspectoratul de Politie al Judetului Vrancea, unde a lucrat in cadrul Politiei Rutiere, pina in anul 1981, cind a fost avansat in functia de sef al Politiei orasului Panciu. La inceputul anului 1989 ofiterul a fost numit loctiitor al sefului Politiei Focsani. In martie 1990, Ilie Stanciu este ales in functia de sef al Politiei municipiului Focsani, iar in anul 1991, avansat ca adjunct al sefului IPJ Vrancea. Din anul 1994, Ilie Stanciu a ocupat functii de ofiter specialist in cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Politie Judiciara. Politistul a trecut in rezerva la sfirsitul lui martie 2000, cu gradul de colonel. Inmormintarea va avea loc duminica.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.