Local

Irina Balan isi va reveni in totalitate

Liliana Nenciu
13 oct 2006 1471 vizualizări
Medicii de la Spitalul "Marie Curie" din Capitala dau sperante mari familiei Andreei Irina Balan.

Daca la inceput, medicii erau sceptici in ceea ce priveste recuperarea ei, acum doctorii spun ca adolescenta in virsta de 14 ani a facut progrese mari, iar recuperarea ei este conditionata de vointa, dar si de trecerea timpului. "Medicii i-au facut examenul tomograf, iar rezultatele au fost foarte bune.Trebuie sa avem rabdare, deoarece rezultatul este sigur. Sintem foarte de fericiti ca acum putem discuta cu Irina, stim sigur ca ne intelege. Am chemat preotul la spital sa-i faca o slujba, iar cind preotul a rostit numele parintilor ei, Irina a intrebat cum se simt. Este ca o minune pentru noi! Dumnezeu ne-a ascultat rugaciunile si i-a dat sanatate Irinei! Vrea foarte mult sa vorbeasca cu colegii de scoala la telefon, insa ii intreaba doar ce fac, intrebari simple. Trebuie sa mai stam cu ea deoarece asa va invata sa vorbeasca din nou si mai ales ca inca nu poate pune piciorul drept in pamint", ne-a spus Dumitru Balan, bunicul Irinei. Bunicii n-au indraznit sa o intrebe pe Irina daca-si aduce aminte de accidentul in care parintii ei au murit la 30 de kilometri de casa. Acestia au spus ca vor astepta pina cind ea se va hotari ca poate discuta despre acest subiect. Reamintim faptul ca Irina Andreea Balan a fost ranita grav in accidentul de circulatie in care si-au pierdut viata parintii sai, lt. col. Stefan Balan, comandantul Batalionului 280 Infaterie, si sotia sa, Maricica Balan. Accidentul a avut loc pe 28 iulie, la intoarcerea ofiterului dintr-o misiune de sase luni in Irak, la iesirea din Rimnicul Sarat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.